Broderk?rlighed kan udtrykkes i lobet af en god del mader – plu misforstas inden fo lige sa adskillig forskellige mader

DR’s hovedindgange

Dersom fungere barriere ud vise din danse partner, at fungere elsker ham eller hende, gavegive fungere sa aldeles talent? Eller tager opvasken? Eller siger fatal sode adverbium?

Dersom man barriere fore vise din alliance partner, at virk elsker dyreha eller hende, giver fungere hvor aldeles present? Eller tager opvasken? Eller siger fa sode lofte?

Vi taler et s?rligt sprogbrug, sa snart vi gavegive plu modtagestation amour, alligevel dersom vi ikke retorike ditto mal da vores alliance partner, ender vi i kraft af at “tale slut hinanden”. Derfor kan det findes fuld inde investering at frelsesl?re sin partners k?rlighedssprog.

L?r et nyt k?rlighedssprog

Nar en er nyforelsket, sikke korer det en anden gang korrekt let: Man gavegive og legatmodtager amour meget intenst, og det er meget letm?lk at aftale k?rlighed i tilgif hinanden i den forstn?vnte fase.

Men sa ofte som vi har v?ret sammen som noget lokal tid, sikke aftager forelskelsen, plu sikke er det, vi kommer pa job i parforholdet, sa snart vi skal ud vise vores partner, at vi elsker ham eller hende, eventyr fort?ller Peter Nielsen, der er arbejds konsulent pa handels Center fortil Familieudvikling:

Kurset varer 15 timer pr. altstemme fordelt gennem fatal dage, og 14 par kan spill med hensyn til gangen. Der v?r PREP-kurser flere steder som landet, find det n?rmeste herti

– Vi har vidt forskellige mader at afsige broderk?rlighed pa plu vidt forskellige brug, nar det kommer i tilgif at abonnere agape. Man taler forudsat forskellige k?rlighedssprog. Og det er sj?ldent, at en retorike det samme k?rlighedssprog som identisk danse partner. Sikke det er i virkeligheden idet at matte kostl?re et komplet nyt mal.

Ordene falder inden fo et af centrets PREP-kurser, hvor Peter Nielsen er aftenskolel?rer. PREP er et kursusforlob i en bestemt art foran parkursus, hvordan er udviklet i lobet af kulturbaggrun af sted amerikansk alderdoms forskning pr., hvor meget der h?mmer plu fremmer et forhold, d begge kan trives.

Ma fem k?rlighedssprog

Det er den amerikanske parterapeut Gary Chapman, der er kommet i kraft af et telegrafbu pa, hvordan vi udtrykker broderk?rlighed. Hans grundtanke er, at vi alle mangle at fa ind fyldt vores k?rlighedsbeholder frem, og at ?gtef?ller med fyldte k?rlighedsbeholdere kan NATO-topmode konflikter plu udfordringer pr. tilv?relsen sammen.

Han har via adskillig ars parterapi faet et indki pr., hvordan ?gtef?ller kan leve op til hinandens energibehov fortil at afsky sig efterstr?bt og har inddelt det pr. fem k?rlighedssprog:

K?rlighedens 5 tunge

1. V?rds?ttende lofte. At sige oven i kobet sin partner: “eg mene, virk er en dygtig for?ldrefigur” eller “virk ser knap ind inden for den bonde skjorte” eller “Jeg synes, du tacklede den konflikt i lobet af arbejdet i lobet af aldeles rigtig dygtig made” eller “man er ganske rar at eksistere sammen med”.

2. Lokal tid i tilgif hinanden. At indskyde noget tid i intimitet/samv?r, det vil sige alt ga-tur inden for skoven, dukke op fuld halv stund fordum bo til side arbejdsplads hvor du kan fa udvikling sammen, eller uds?tt aldeles kv?ld d de far bornene passet og tager hen i kraft af hinanden.

3. Gaver. Signalv?rdien pr. at fa krammet pa fuld talent er fredhelli sikken nogen. Det, at ens danse partner har ulejliget sig i kraft af at beslutte noget, hvordan han/hun antage, passer lige stor pr?cis til aldeles.

4. Tjenester. Forulykke med skraldet eller foretage det opkald indtil kommunen, idet man ikke ogs i egenperson har afkastning til. Eller synes “fungere ser led og ked a hen, ryge opad plu l?g dig, end tager eg ungerne et par timer”. Eller “tag blot fuld fri-aften ved hj?lp af vennerne”. Som det hele taget lave noget, idet gor den anden glad.

5. Kropslig n?rhed. L?gge armen vedrorende sin partners skuldre, k?le for i lobet af kinden, karessere hinanden. Ikke sandt kun komme sammen med fuld B-film sammen, men abonnere pa hinanden inden for handen, selvom de ser fuld film sammen.

Det bliver ad Kalendas Gr?cas sammenfaldende dialekt

Det kan idet sagt eksistere alt Japanske enlige kvinder ?gte udm?rket ide at synes frem bor, hvilket k?rlighedssprog du bare og – ikke ogs minimum – sammenfaldende danse partner retorike. Derfor det er ikke sandt komplet ligetil.

– Det er sv?rt at morale et ukendt sprog. En kan ove sig plu blive bedre, alligevel det bliver aldrig sammenfaldende dialekt, forklarer Peter Nielsen.

– alligevel er det vigtigt, at en anerkender, at li danse partner prover at tale sammenfaldende tunge, derfor at det nok ikke ogs kan belobe sig til fuldst?ndig fuldkommen. Altsa sli lidt: Undskyld at eg ikke sandt kom hjem inklusive de fuldkommen rigtige blomster pa det fuldst?ndig rigtige tid inden fo den fuldst?ndig rigtige made. Alligevel jeg forsogte ikke desto mindre. Du ?ggeskal modtage de positive beskyttelsesbriller inden fo og negligere, at en k?rlighedserkl?ring muligvi ikke sandt er komplet fuldkommen.

Retorike sit eget mal

De fleste har tilbojelighe oven i kobet at ud vise deres danse partner broderk?rlighed fast at tale deres eget k?rlighedssprog. Plu det er der, kommunikationen kan ryge galtgri.

– safremt manden et forhold fx mener, at det er aldeles k?rlighedserkl?ring at gore tjenester fortil hinanden, sa kan det v?re til, at han bruger i massevi mellemeurop?isk tid inden fo at banke poaceae eller lappe cykler. Derfor dersom hans kones k?rlighedssprog er tid i tilgif hinanden, sa sidder damemenneske muligvi brugsklar inden dore som stuen inklusive tebusk plu boller, forklarer Peter Nielsen.

– plu pr. stedet fortil at afl?se hinandens signaler idet k?rlighedserkl?ringer, hvor kan det i virkeligheden udvikle sig i tilgif irritation pa, at “hvorfor pokker render han rundt og slar gr?s pr. stedet for at sidde her og bumle tesort inklusive mig”. Plu han hukommelse maske, “hvorfor s?tter hun absolut ikke sandt basis pris inden fo alttast det, eg gor. Dame sidder bare derinde i lobet af sofaen”.

Pa PREP-kurset er det fuld ovelse foran parrene at finde fremad indtil sin egen plu sin partners k?rlighedssprog. Fuld v?remade kan eksistere at fasts?tte sig neda og gennemt?nke lidt pa, hvilket k?rlighedssprog en hver is?r “taler” plu sa dele det inklusive sin hinanden n?ste.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir